Skip to main content

Tyskland med underhållning och shopping

I utkanten av Mecklenburgs sjödistrikt, inbäddat i unik natur ligger Gut Gremmelins egendom och väntar på att vi ska komma och fylla det med sång, musik och dans.

Andreas och Ussi Hedenskog med sina långa karriärer inom nöjesbranschen finns med under hela resan och underhåller oss med både musik och quiz. (Finfina priser till vinnaren utlovas!)

Första kvällen arrangerar de en rolig och lite klurig quizafton och den andra kvällen bjuder de upp till dans. Med en stor bredd i sitt utbud av musik kommer kvällarna fyllas med allt från dansband, schlager, country till rock & roll. Packa ner geniknölarna och dansskorna, för nu åker vi!

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1: Quizafton

    Vi reser genom Sverige och Danmark för att stanna i Tyskland. 5 mil söder om Rostock ligger vårt boende för 2 nätter, egendomen Gut Gremmelin. Denna kväll bjuds vi på en 3-rätters buffémiddag innan det är dags för Makarna Hedenskogs mäktiga musikquiz!

  • Dag 2: Dansskorna på

    Pigga och utvilade vaknar vi upp och äter en stadig frukost för att sedan sätta oss i tillrätta i bussen. Denna dag spenderas på egen hand i Rostock. På eftermiddagen åker vi tillbaka till Gut Gremmelin. Nu är det dags att hoppa i dansskorna, men innan dess blir det en 3-rätters middagsbuffé.

  • Dag 3: Shopping

    Efter frukost tar vi adjö av Mecklenburg och drar vidare till en affär där vi kan fylla på vårt lager med lager och andra godsaker. Sedan bär det av hemåt.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Vadstena Vandrarhemmet 06:40 21:20
Linköping Fjärrbussterminalen 06:55 22:45
Motala Järnvägsstationen 07:00 21:45
Mantorp Järnvägsstation 07:20 22:20
Skänninge Järnvägsstationen 07:20 21:40
Mjölby Resecentrum 07:35 22:00
Ödeshög Rasta 08:10 20:50
Jönköping Bussterminalen 09:00 20:00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/10BussTyskland med underhållning och shoppingMer än 84 995:-Boka