Skip to main content

Charlie och Chokladfabriken

Ola Salo gör rollen som den ikoniske godisuppfinnaren Willy Wonka när musikalen Charlie och Chokladfabriken, baserad på Roald Dahls klassiker Kalle och Chokladfabriken, äntligen får Sverigepremiär!

Den fattiga, godhjärtade och godisälskande Charlie växer upp nära Willy Wonkas mystiska och mytiska chokladfabrik. När Wonka meddelar att han gömt fem guldbiljetter i lika många chokladkakor, blir Charlie ett av de lyckliga barn som vinner ett besök i fabriken. Men allt är inte så sött som det verkar innanför grindarna. De andra barnen som hittat guldbiljetter är rysligt bortskämda, och Wonkas Oompa-loompier har fullt sjå att hålla ordning på sällskapet. Besöket blir en både fantastisk och skrämmande resa, där de giriga straffas längs sockerängarnas vindlande stig.

Vi bor på Elite Park Avenue hotel, som faktiskt är det första hotellet i Sverige som inredde sina gästrum med eget badrum! Vi äter gemensam middag på GöteborgsOperans restaurang, så att vi enkelt tar oss till Operans stora scen där musikalen spelas.

Efter en god natts sömn äter vi hotellets väl tilltagna och goda frukost för att sedan ge oss ut för egentid på Göteborgs gator och torg. Klockan 15.00 lämnar vi sedan Göteborg för denna gång!

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Linköping Fjärrbussterminalen 09:35 18:45
Mjölby Resecentrum 10:05 18:15
Motala Järnvägsstationen 10:35 19:15
Vadstena Vandrarhemmet 10:55 19:35
Ödeshög Rasta 11:30 17:45
Jönköping Parkering järnvägsstationen 12:20 16:55

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/1BussCharlie och chokladfabrikenMer än 83 425:-Boka