Skip to main content

Dreamgirls - The Musical 2-dagarstur

En gripande historia med tidlösa hits

Den hyllade musikalen om Dreamgirls kommer för första gången sättas upp som musikal i Norden. Dreamgirls - The musical har spelats för fulla hus på såväl Broadway som i West End samt filmatiserats 2006 med bland andra Beyoncé Knowles, Jennifer Hudson och Eddie Murphy i huvudrollerna.

Dreamgirl - The musical bjuder på en gripande resa fylld av drömmar, kärlek, vänskap och svek i regi av en av landets mest hyllade regissörer, Edward af Sillén med svensk översättning av Calle Norlén.

Dreamgirls - The musical ger en inblick i glamourens värld och dess baksida. Den skildrar en historia om en ung kvinnlig sånggrupp som kämpar för att uppnå framgång, berömmelse och acceptans i en tid präglad av fördomar och diskriminering. Musikalen är fylld av ikoniska hits så som "One night only", "Listen" och " And I am telling you I´m not going", där ingen lämnas oberörd.

* Det här är en av mina absoluta favoritmusikaler. Tempot är högt, den tidlösa musiken är otrolig och i centrum finns ett mänskligt drama där allting står på spel. Vad kostar framgång och att få sina drömmar att gå i uppfyllelse? Allt detta till beatet av tidernas första motownmusikal med en magisk ensemble på scen. Vi ska få China Teaterns tak att lyfta - säger Edward af Sillén.

En "måste-ses-uppsättning" helt enkelt!

Vi bor på Elite Adlon. Den 17/11 lämnar vi Stockholm klockan 15.00 så vi hinner promenera på stan och äta en ordentlig lunch innan vi åker hem.

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Vadstena Vandrarhemmet 10:05 18:35
Motala Järnvägsstationen 10:25 18:15
Skänninge NY hållplats, Järnvägsstationen 10:45 17:55
Mjölby Resecentrum 10:55 17:45
Linköping Fjärrbussterminalen 11:25 17:15
Norrköping NY hållplats, Fjärrbussterminalen hpl. C 1-3 12:00 16:40

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/11BussDreamgirls - The Musical 2-dagarsturMer än 83 495:-Boka