Skip to main content

Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen. Sen kom filmerna. Nu fortsätter partyt - ett år till!

Efter världspremiären i Stockholm 2016 har mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen.

Kliv in genom dörrarna och du har magiskt förflyttats till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar en härlig helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut. Opa!

Varje kväll är unik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Passa på att göra kvällen till din - med familj, vänner och kollegor. Redo att ha the time of your life? Kalos orisate!

På vägen till Stockholm stannar vi för eftermiddagsfika på Stavsjö krog & kafé. I huvudstaden checkar vi in på vårt hotell, Elite Adlon, och åker sedan till Tyrol för en helkväll. Efter showen väntar bussen på er för att köra er tillbaka till hotellet.

Efter en god natts sömn och frukost finns möjlighet att strosa runt i Stockholm. Shoppa, långlunch eller museibesök. Bussen lämnar Stockholm 15.00.

Fritextsökning