Vadstena Buss logotyp

Vi förlänger avtalet med Vadstena Handbollsförening

Vadstena HF Vadstena Buss

Vi är mycket glada att få meddela att vi skrivit ett nytt tvåårsavtal med Vadstena Handbollsförening. Avtalet gäller för två år och avser så väl ungdoms- som seniorlag.
Det nya avtalet inleddes i helgen med bortamatcher för F-16 och seniorherrarna till Västerås respektive Katrineholm.

”Roligt att få skriva med VHF igen. Det har varit en trogen kund under många år med mycket gott samarbete”, säger Vadstena Buss platschef Ulrik Andersson om partnerskapet med Vadstena HF.

Johan Ekdahl, ordförande för Vadstena Handbollsförening,  kommenterar avtalet och partnerskapet med Vadstena Buss:
”Efter förra säsongens nedstängning av match- och cupspel ser vi nu fram emot en mer normal säsong. En säsong som många har väntat på, en säsong som kan bjuda på många härliga matcher och minnen. Det finns ett sug att få uppleva matcher och cuper igen både för våra spelare men även för vår publik. 

När Vadstena HF ska ut och resa gör vi det med det lokala bussbolaget, Vadstena Buss. Vi vill åka säkert och tryggt, därav det självklara valet. Föreningen har tecknat ett nytt tvåårigt avtal med bussbolaget och ser gärna att vårt samarbete fortsätter i framtiden också”. 

Johan Ekdahl, VHF
Johan Ekdahl, ordförande Vadstena Handbollsförening


Våra samarbeten med lokala föreningar utgör en stor del av vår verksamhet och vi är mycket stolta och tacksamma för förtroendet från VHF. Vi önskar er ett stort lycka till under säsongen som väntar.

Dela gärna på sociala medier: