Skip to main content

Tootsie på Oscarsteatern. 29/10

Denna storslagna musikalkomedi vill du inte missa!

Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorsey (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer att anställa honom!!!

Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.

Tootsie är en stjärnspäckad musikalkomedi där vi förutom Robert Gustafsson får träffa bl.a. Sussie Eriksson och Ola Forssmeds.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Vad gör vi?

    Dagen startar med bussresa till Stockholm. I huvudstaden äter vi en 3-rätters lunch på Restaurang Pelikan. Därefter är det dags för musikalkomedi! På hemvägen stannar vi för kvällsfika i Nyköping.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Vadstena Brandstationen 08:00 22:35
Motala Fjärrbussterminalen 08:20 22:15
Skänninge Pendelparkeringen 08:40 21:55
Mjölby Resecentrum 08:50 21:45
Linköping Fjärrbussterminal 09:20 21:15

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/10BussTootsie på Oscarsteatern. 29/1021 995:-Boka