Skip to main content

Madonna di Campiglio

Vad sägs om att uppleva ca. 200 km pistar, runt 70 liftar, en åkhöjd på 1300-3000 meter över havet och möjligheten att åka i den backe där Ingemar Stenmark tog sin första världscupseger i, nämligen "Svenskbacken" i Madonna di Campiglio? 

Om ni hänger med oss till Italien så blir det verkligehet!

Vi åker från Östergötland morgonen den 17/2-23. Vi beräknar att vi är nere i Italien på morgonen den 18/2 vilket betyder att vi då startar med en härlig frukost och sedan ger oss ut i backen redan första dagen. Alltås, 7 skiddagar om man vill! Vi bor på det familjeägda och mysiga hotellet Benny Bio i dalen Val di Sole. Det ligger nära liftstationen, men hotellet kör shuttlebussar till och från liften varje morgon och eftermiddag för den som vill.

På morgnarna intar vi en italiensk frukost och på kvällarna avnjuter vi salladsbuffé samt 3-rättersmiddagar.

Det finns en SPA-avdelning på hotellet dit vi har fri tillgång. Bastu, pool, ångbastu och relaxavdelning. Hotellet har även en trevlig pub att hänga i för t.ex. afterski.

Liftkort bokar ni av oss och betalas sedan kontant och hämtas i hotellets reception. Priser för dessa kommer inom kort upp här på sidan.

Rabatter: Barn 5-12 år i föräldrars rum 1400:- / barn. Person 3-5 i rummen har 600:- rabatt, detta går inte att kombinera med barnrabatten. Dessa rabatter ger vi er efter er bokning. Så boka rummet och hör sedan av er till oss så hjälper vi er med rabatten.

Vid dyrare bränslepris än vad som är vecka 40 2022, tillkommer ett bränsletillägg. Detta faktureras separat 10 dagar före avresa. Vi reserverar oss för andra kostnadsökningar utanför vår kontroll. Vi reserverar oss också för eventuella nya krav gällande Covid och vaccin inför resan.

1/1-22 tillkom en lag avseende vintersporter i Italien, RTC, denna lag kräver att du som utövare har en försäkring som täcker civilrättsligt ansvar för skada som orsakat tredje part. Denna försäkring kostar 3 Euro per dag och den köper du tillsammans med liftkortet.

Om ni har andra önskemål om av-och påstigning på bussen så kontakta oss så kan vi säkert ordna med det!

Boka in er nu, det här blir KUL!

Fritextsökning

Karta