Skip to main content

Rhapsody In Rock - The Golden Age Concert 22-23/7

Dalhallas största publiksuccé, med flest föreställningar sedan starten 1998, återkommer sommaren 2023 med The Golden Age Concert.

Robert Wells & Rhapsody In Rock presenterar en fullspäckad konsert med en över 30 man stark ensemle.

En kväll fylld av det bästa från alla åren med gästartister och fyrverkerier. Golden Age Concert innefattar all favoritmusik som Robert och musikanterna bjudit publiken på genom åren med både nya och gamla ansikten på scenen. En gränslös tidsresa genom musikens olika genrer med 100 % garanterad spelglädje och Old Time Entertainment.

"Varmt välkomna! Jag och ensemblen ser oerhört mycket fram emot att få ge er en helkväll från Dalhallascenen" - Robert Wells.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Vi lämnar Östergötland

  Vi åker mot Dalarna. Stannar längs vägen för intagande av rejäl smörgås och kaffe. Vi räknar med att vara i Mora, där vi ska bo, kring 15.00.

 • Middagsdags!

  Klockan 16.30 sätter vi oss till bords i hotellets restaurang för att äta en 3-rätters middag. Vi återkommer med meny.

 • Showdags!

  Ungefär klockan 18.30 lämnar vi Mora och beger oss till Dalhalla där showen startar 20.00.

 • Kvällssmörgås och sömn

  Imponerade av showen och Dalhalla i sig åker vi tillbaka till Mora och hotellet där vi äter en smörgås innan det är sovdags.

 • Dag 2: Frukost och hemfärd

  Vi vaknar och äter en god hotellfrukost. Sedan sätter vi oss i bussen för att åka hemåt Östergötland. Vi gör ett stopp på vägen där man kan köpa sig något att äta, om man vill.

Karta