Integritetspolicy i enighet med GDPR

Denna integritetspolicy gäller för samtliga sidor under domänen vadstenabuss.se och är skapad för dig som webbplatsbesökare. Genom integritetspolicyn informeras du om de personuppgifter vi behandlar och varför. Vi tydliggör vilken information som behandlas när du lämnar in ett formulär och när du godkänner att vi samlar in cookies. Vi informerar även om de tredjepartsverktyg som används för att optimera webbplatsen utifrån de cookies vi samlar in. 

Vadstena Buss är ansvarig för behandlingen och insamlingen av personuppgifter och övrig data. Kontakta oss för mer information om villkoren som gäller när du använder vadstenabuss.se.

Vilka personuppgifter behandlar vi?
När du fyller i ett formulär på vadstenabuss.se får du fylla i personuppgifter som behövs för att behandla din bussbokning. När du registrerar och lämnar in dessa uppgifter sparas de i våra databaser och i vårat CRM-system för att genomföra din beställning och för framtida mailutskick. Mailutskicken kan du när som helst avregistrera dig från, antingen genom att kontakta oss eller genom länken längst ner i våra mail.

Att fylla i personuppgifter i våra formulär är frivilligt, men om du väljer att inte uppge personuppgifter förhindras vi från att ge dig tillgång till tjänstens ändamål.

Exempel på information som kan inhämtas:

– Företagsnamn
– Namn till kontaktperson
– Telefonnummer och e-mailadress
– ip-adress

Vad är syftet med att inhämta informationen?
Personuppgifterna som hämtas används för att upprätthålla enkel och god kundkontakt innan, under och efter resebokningen, samt för att erbjuda dig som resenär framtida erbjudanden genom mailutskick. 

Cookies
På vadstenabuss.se använder vi cookies för att erbjuda ett så behagligt besök som möjligt. Dessa cookies använder bland annat för att förstå hur besökare rör sig på webbplatsen så vi kan optimera den utifrån informationen. Genom cookies identifierar vi också besökarnas demografi så vi får en godare kundkännedom och kan anpassa våra erbjudanden utifrån detta. 

Längst ner på sidan kan du läsa vår cookiedeklaration, ändra eller ta bort samtycke samt hitta ditt samtyckes-ID.

Vad har du som besökare för rättigheter?
Som användare av webbplatsen har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka. 

Om du tror att Vadstena Buss inte har uppfyllt dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen (GDPR), har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: http://www.datainspektionen.se

Kontakt oss vid mer frågor:
Vadstena Buss AB
Tel: 0143-125 40