Skip to main content

En värld av Skifs på Hamburger Börs.

Extra föreställningar av en total publiksuccé!

Efter 33 år är Björn Skifs äntligen tillbaka på Hamburger Börs anrika scen. Tillsammans med ett tiomannaband lägger han upp showen En värld av Skifs. En musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En värld av Skifs, speglar delar av Björns fantasiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

"Det ska bli oerhört spännande och lustfyllt att återigen få ställa sig på den här scenen. Det kommer att bli en mycket speciell känsla som jag hoppas kunna förmedla och än en gång få underhålla min publik." säger Björn.

(OBS! 18 års åldersgräns)

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Showdags!

  Bussen startar i Östergötland och tar oss upp mot vår vackra huvudstad. På vägen stannar vi för fika på Stavsjö Krog & café mellan 13.00-13.30. Väl i Stockholm checkar vi in på hotellet runt kl. 15.00 och gör oss i ordning för en sprakande show. 17.00 går bussen till Hamburger Börs och 17.30 är vi på plats och låter oss sedan bli mätta, glada och bjudas på magisk underhållning fram till ungefär 22.45. Därefter kan man välja på att gå tillbaka till hotellet eller få skjuts av bussen.

 • Dag 2: Nöjd återresa!

  Vi vaknar på hotellet och avnjuter en härlig frukost och sedan har vi ett par timmars eget strosande på stan i Stockholm. 15.00 startar vår återresa till Östergötland.

 • Meny: Hamburger Börs

  Förrätt: Skagen med kavring.
  Varmrätt: Örtbakad kalvytterfilé med jordärtskockspuré, rödlöksmarmelad och rostad potatis.
  Dessert: Vit chokladmousse med kompott på höstäpple och kardemummasmulor.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Vadstena Vandrarhemmet 10:55 18:35
Motala Fjärrbussterminal 11:15 18:15
Skänninge Pendelparkering 11:35 17:55
Mjölby Resecentrum 11:45 17:45
Linköping Fjärrbussterminal 12:15 17:15

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/4BussEn värld av Skifs på Hamburger Börs. 29/4Mer än 83 350:-Boka