Skip to main content

Bodyguard på Chinateatern. 3/12

Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Hustons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits I will always love you och I have nothing utan också fler än 20 av Whitneys allra största hits så som I wanna dance with somebody och One moment in time.

Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Huston och Kevin Costner i huvudrollerna. Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras de av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel.

Medverkande är bl.a. supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm som spelar Whitney Hustons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten Frank Farmer spelas av Anastasios Soulis.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Vad gör vi?

    Dagen startar med bussresa till Stockholm. I huvudstaden äter vi en 3-rätters lunch på Restaurang Pelikan. Därefter är det dags för musikalkomedi! På hemvägen stannar vi för kvällsfika i Nyköping.

Karta