Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Körberg & Dalle, Intiman, Stockholm

Tommy Körbergs kritikerrosade ”Sjung tills du stupar” gjorde succé och gick för utsålda hus på Intiman i Stockholm under 2013. Nu återvänder Tommy Körberg till teatern och bildar radarpar med Peter Dalle i höst. Det är andra gången som de bästa vännerna jobbar ihop. Första samarbetet även det en scenshow ägde rum redan 1989. Då var Peter Dalle en 33-årig skådespelare som precis startat med TV-serien Lorry. Tommy Körberg var 41 år och precis färdig med Chess i London. Allt sedan dess har man försökt hitta tid att göra en show ihop igen. Nu äntligen ska det ske! – Det ska vara eftertänksamt, knäppt, roligt och med mycket musik, hälsar Körberg och Dalle. Det blir en show i två akter där Tommy Körberg valt ut, samt framför, sina favoritlåtar från sin egen och andras låtskatt. Peter Dalle skriver manus och står på scen.
Det blir en show i Körberg och Dalles hjältars anda med rappa texter, sketcher och sång. Missa inte denna unika föreställning!
På scen: Tommy Körberg och Peter Dalle samt orkester.

         

Pris 2495:- Reslängd 2 dag Datum Resan inkluderar

Bussresa
Logi med del i dubbelrum inklusive frukostbuffé
Transfer till teatern t/r
Teaterbiljett
Rundtur dag 2
Reseledare

Tillval

Enkelrum 300:-

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post