Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Niklas Strömstedt-Storhetsvansinne, Trädgår´n Göteborg

Nu står det klart – Niklas Strömstedts succéshow ”Storhetsvansinne” flyttas till Trädgår’n i Göteborg i höst med premiär den 16 september. Sin nya spelarena till ära, har han skrivit om texten till sin nyskrivna låt ”Varför är du i Göteborg?”.  Så här berättar Niklas om flytten till Göteborg:
”Vid 57 års ålder har jag lyckats med en hel del – fått tre egna barn och tre bonusbarn, gift mig med två fruar (dock ej samtidigt), bott på tio olika adresser, ägt sjutton bilar, skaffat plastknä och elcykel, uppfostrat 2 katter, lagat 14512 liter av världens godaste köttfärssås och mitt i allt detta hunnit med en 36 år lång musikkarriär. Inte konstigt att man får STORHETSVANSINNE.
Likt en upptäcktsresande sökte jag med ljus och lykta land och rike runt för att hitta det allra snyggaste bandet, den bästa regissören och den i särklass skönaste sidekicken.  Den 21 januari 2016 hade vi premiär för showen ”Storhetsvansinne” på Hamburger Börs i Stockholm och publiken har verkligen infriat alla förväntningar – vi har förlängt spelperioden två gånger vid det här laget.  Men man vill ju vidare och inget känns i det här läget mer naturligt än att planera för att packa ner instrument, scenografi och låtar och åka de där fyrtiosju milen i sydvästlig riktning. MOT GÖTEBORG!!! Den 16 september startar vi på den underbara och anrika showkrogen Trädgårn’s scen och jag ser verkligen fram emot föreställningar, promenader, fikastunder och joggingrundor i sta’n där jag haft ögonblick som för alltid finns kvar i minnet. Dags att sätta guldtand på tillvaron!”

Pris 2695:- Reslängd 2 dag Datum Resan inkluderar

Bussresa
Logi med del i dubbelrum inklusive frukostbuffé
Transfer till Trädgår´n
3-rätters middag, (ej dryck)
Showbiljett
Reseledarservice

Tillval

Enkelrum 300:-

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post