Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Top Hat, Malmö Opera

Malmö är musikalernas stad och ingenstans är musikalerna större och bättre än på Malmö Opera. Efter titlar som Jesus Christ Superstar, Evita och Doktor Zjivago är det hösten 2015 dags för Top Hat, en nyskriven stepmusikal baserad på den klassiska Ginger Rogers/Fred Astaire-filmen med samma namn. Som det dansande kärleksparet Dale Tremont och Jerry Travers syns Linda Olsson och Sindre Postholm och som makarna Hardwick Pia Johansson och Lennart Jähkel.
Top Hat, i regi av Sissela Kyle och Roine Söderlundh, har Nordenpremiär 5 september

 Top Hat är en glittrig berättelse från Hollywoods guldålder, en lättsam berättelse om jakten på kärlek och de hinder som tillfälligheter och missförstånd lägger i vägen. Broadwaystjärnan Jerry Travers förälskar sig i societetsflickan Dale Tremont och jagar henne genom London och Venedig för att vinna hennes hjärta. Irving Berlin var sin tids obestridlige musikaliske mästare, en hitmakare av ojämförliga mått. Under en 60-årig karriär skrev han omkring 1500 låtar, däribland 19 musikaler och 18 filmer. ”Alexanders Ragtime Band” från 1911 var hans första stora internationella hit, ”White Christmas” långt ifrån hans sista. I Top Hat ingår bland andra ”Puttin’ on the Ritz” och ”Cheek to cheek”, odödliga storbandsklassiker från 30-talet.
I Malmö regisseras Top Hat gemensamt av nyblivna Parkteater-chefen Sissela Kyle och koreografen Roine Söderlundh, som just nu gör stor succé med Chicago på Stockholms stadsteater.
        

Pris 2595:- Reslängd 2 dag Datum Resan inkluderar

Bussresa
Del i dubbelrum inklusive frukost, 2-rätters middag på hotellet dag 1
Transfer till teatern
Teaterbiljett
Reseledarservice

Tillval

Enkelrum 300:-
Avbeställningsskyd se resevillkor

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post