Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Vallarnas friluftsteater & Halmstad

Ett besök på Vallarna har för många blivit en tradition varje sommar. Som vanligt utlovas komik och skratt som varje sommar lockar storpublik. Denna sommar bor vi i Halmstad som varje år besöks av många turister under sommaren. Här i Gyllene Tiders hemstad samt i dess omgivningar finns mycket intressant att se och göra.

DAG 1. HALMSTAD OCH VALLARNA

Resan startar under morgonen på väg mot Halmstad. Väl framme får vi egen tid på stan eller kanske en tur till Tylösands fina strand. Vi samlas på nytt under eftermiddag och äter middag på hotellet. Därefter åker vi till Vallarna i Falkenberg, resan tar ca 35 min. Föreställningen pågår till sena kvällen och vi åker tillbaka till vårt hotell efter föreställningens slut.  Årets föreställning heter "Soldat Fabian Bom". Utomhusteater medtag lämplig klädsel.

DAG 2. PÅ RUNDTUR

Under förmiddagen gör vi en rundtur och vårt första stopp är Berte Museum. Här kommer vi att få en riktig nostalgitripp. I uppbyggda miljöer får vi se olika hantverksmiljöer, lanthandel och skola mm. Det har blivit dags för lunch och vi åker vidare till Gästgivaregården i Kvibille. Gästgivaregården har en lång historia bakom sig och så även Kvibille mejeri som tillverkar Kvibille Ädel och Cheddarost. Möjlighet finns att handla i gästgiveriets butik. Nu har det blivit dags att resa hemåt. Vi tackar för denna gång och säger på återseende till landskapet Halland.

SCANDIC HALLANDIA

Radhusgatan 4

302 43 Halmstad

Tel: 035-295 86 00

www.scandichotels.se

Pris 3095:- Reslängd 2 dag Datum Resan inkluderar

• Bussresa

• Middag x 1

• Entré Berte Museum

• Busskaffe x 1 • Teaterbiljett • Reseledare

• Logi del i dubbelrum inkl. frukost

• Lunch pa Kvibille Gästgivaregard

Tillval

Enkelrum 675:-

Avbeställningsskydd se ”särskilda resevillkor”

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post