Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Schwerin Julmarknad

Precis som i sagan reser sig stadens slott med sina torn och spiror mitt i den charmfulla staden Schwerin. Här andas allt den atmosfär man söker för en riktigt äkttysk julmarknad. Staden ligger mitt i Mecklenburg-Westpommerns sjödistrikt, 55 km sydost om Lubeck. Schwerin med sina vackra korsvirkeshus, utsmyckade skyltfönster och doften av mandlar och glögg förkunnar att det är adventstider.

Dag 1. På väg

Under morgonen reser vi söderut mot Helsingborg och vidare genom Danmark. Färjan tar oss till Tyskland och vi är framme i Schwerin under kvällen. Middag väntar oss på vårt hotell. Det blir kanske en promenad efteråt för att bekanta sig med staden.

Dag 2. Schwerin

Efter frukost har det blivit dags att gå ut på stan och njuta av Schwerin och dess fina julmarknad. Centrum för julmarknaden utgörs av marknadsplatsen i gamla stan med den imponerande tegelstenskyrkan. Fri tid hela dagen.

Dag 3. Tid på julmarknaden

Schwerin med sina knappt 100 000 invånare ligger vackert belägen med sjöar mitt i stadsmiljön. De sju sjöarnas stad, nordens Florens, domkyrkostaden, residensstaden: idag har Schwerin många namn, och alla passar. Du spenderar dagen som du önskar.

Dag 4. Dags att åka hem

Dags att lämna Schwerin för denna gång. Senare under kvällen är vi åter i våra hemorter. 

InterCity Hotel, Grunthalpl. 5-7, 19053 Schwerin, Tel: +49 385 59500  www.schwerin.intercityhotel.com
Detta 4-stjärniga hotell ligger intill Schwerins centralstation. InterCityHotel Schwerin ligger bara 2 minuters promenad från Schwerins centrum. En stor frukostbuffé serveras varje morgon i InterCityHotels restaurang. På kvällarna kan du koppla av med ett glas vin eller öl i baren. Antal rum: 180

Pris 3795:- Reslängd 4 dag Valuta EUR Datum Resan inkluderar

Bussresa, busskaffe x 1, logi med del i dubbelrum inkl. frukostbuffé, Middag x 1,  Reseledare

Tillval

Enkelrum 700:-
Avbeställningsskydd se “särskilda resevillkor”

 

 

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post