Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Rostock Julmarknad

 

En av Nordtysklands mest besökta 
julmarknader finns i Rostock. Med mer än 200 hantverkare från Tyskland och dess grannländer
är denna anrika julmarknad en av Tysklands största. Centrum för händelserna är den ärevördiga Neue Markt i stadens hjärta. 

Dag 1. Rostock

Resan går söderut mot Helsingborg och vidare med färja över till Helsingör. Vidare genom Danmark mot färjan och när vi anländer till Rostock är vi framme vid vårt slutmål. Vi bor på centralt hotell - nära till julmarknaden. Senare under kvällen äter vi middag på hotellet.

Dag 2. Julmarknaden

Markt Platz och Kröpeliner Strasse är insvepta i dofter av glühwein, stekta äpplen, brända mandlar och kanelstjärnor. Njut av de typiska specialiteterna med allt ifrån julkakor, rökt kött och rökt fisk till ”Schmalz”-kakor. Specialiteter som rökt korv, nygräddat tyskt bröd är bara något av vad salustånden frestar med. Mitt bland tegelkyrkor och gamla hus intill hamnen finns en medeltidsmarknad vid St. Maria kyrka.

Dag 3. På väg hem

Hemresa under förmiddagen. Nöjda med dagarna i Rostock väntar avfärd med färjan och vi är åter hemma senare under kvällen.

Pentahotel Rostock, Schwaansche Straße 6, D-18055 Rostock, Tel: +49 381 49700 www.pentahotels.com
Hotellet ligger i Rostocks historiska stadskärna, 5 minuters promenad från torget Neuer Markt och kyrkan Marienkirche. Rummen på pentahotel Rostock har modern inredning. Hotellet har spaavdelning med bastu och fitnessrum samt gratis höghastighets-Wi-Fi. Antal rum 151

Pris 3395:- Reslängd 3 dag Valuta EUR Datum Resan inkluderar

Bussresa, busskaffe x 1, logi med del i dubbelrum inklusive frukostbuffé, middag x 2,  samt reseledare  Tillval

• Enkelrum 500:-
Avbeställningsskydd se “särskilda resevillkor”

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post