Resor ur vår katalog

resealmanacka

Facebook _knapp

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Holland i vår

En av höjdpunkterna under resan är förstås ett besök i blomsterparken Keukenhof. Den kända parken med sina vackra blomsterodlingar i alla tänkbara färger och nyanser. ”Flower Parade” äger rum den 22/4. Blomsterparaden äger rum endast en gång per år. Vi gör förstås även ett spännande och intressant besök i Amsterdam.

DAG 1. VI HINNER TILL BREMEN

Under tidig vårmorgon lämnar vi våra hemorter med destination Holland. Resan går genom Danmark och Tyskland. Under kvällen når vi Bremen och checkar in på vårt hotell, centralt  beläget med stadens sevärdheter på nära gångavstånd. Vi äter middag tillsammans.

DAG 2. ÖVER NORDSJÖVALLEN

På snabba vägar går resan genom Tyskland över den imponerande, 3 mil långa Nordsjövallen till Holland. Den lilla fiskarebyn Volendam, blir ett spännande besök. Här passar vi även på att äta gemensam lunch (ingår i halvpensionen denna dag). Vi besöker sedan såväl en ostgård som en träskomakare. Senare under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell som ligger i mysiga Haarlem som ligger nära till alla våra utflykter. Kvällen är fri för egna upptåg.

DAG 3. AMSTERDAM OCH BLOMSTERTÅGET

Dags att besöka Amsterdam. Här gör vi en kanaltur och bussrundtur med lokalguide. Vi besöker ett diamantsliperi och äter en buffélunch på den flytande restaurangen Sea Palace – en upplevelse i sig själv. Sedan väntar det fantastiska Blomstertåget med sina vackert utsmyckade blomstervagnar. Denna parad avslutas vid vårt hotell där vi åter igen kan beskåda vagnarna på nära håll. Kvällen fri.

DAG 4. HAAG OCH KEUKENHOF

Idag besöker vi Haag med Fredspalatset och vi får inte missa konstnären Mesdags enorma panoramamålning som är obeskrivlig – den måste upplevas. En av resans höjdpunkter blir förstås den världsberömda blomsterparken Keukenhof. Dagen avslutas med en festmiddag på pampiga Kurhaus i Schevenningen.

DAG 5. MOT LÜBECK

Vårt besök i Holland är slut för denna gång. När vi ätit frukost och checkat ut från vårt hotell går vår färd vidare mot Tyskland och historiska hansastaden Lübeck. På vårt högklassigahotell äter vi middag under kvällen och summerar dagarna som gått.

DAG 6. HEMORT

Efter frukost går färden norrut och vi når våra hemorter under kvällen.

Pris 8495:- Reslängd 6 dag Valuta EUR Datum Resan inkluderar

• Bussresa • Halvpension (middag x 3, lunch x 2)

• Stadsrundtur med lokalguide

• Busskaffe x 1 • Utflykter enligt program

• Entre Keukenhof och Panorama Mesdag

• Del i dubbelrum • Kanaltur • Reseledare

Tillval

Enkelrum: 1 500:-

Avbestallningsskydd se ”sarskilda resevillkor”

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post