ï»ż Integritetspolicy - Vadstena Buss

Integritetspolicy

Integritetspolicy
Denna integritetspolicy gÀller för samtliga webbsidor pÄ vadstenabuss.se. Vadstena Buss AB Àr ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in pÄ webbplatsen. Det gÀller Àven egna databehandlingsavtal för produkter och tjÀnster som Àr levererade av Vadstena Buss AB. Ta kontakt med oss för ytterligare information om villkoren som gÀller för vÄra produkter och tjÀnster.

 

Personuppgifter som behandlas:
PÄ vadstenabuss.se kan det förekomma att du mÄste ange dina personuppgifter för att kunna anvÀnda en tjÀnst eller fylla i och skicka in ett formulÀr. I och med att du registrerar personuppgifterna samtycker du till att dessa behandlas för aktuellt ÀndamÄl, vilken anges i anslutning till tjÀnsten och uppgiftsregistreringen. Du behöver bara ange de uppgifter som behövs för respektive tjÀnsts specifika ÀndamÄl och uppgifterna kommer inte att anvÀndas för nÄgot annat ÀndamÄl.

 

Exempel pÄ information som inhÀmtas:
Företagsnamn
Kontaktperson
Företagsadress/fakturaadress
Telefonnummer och e-postadress
Information om anvÀndningen av webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besökts, browserinstÀllningar och IP-adress.

 

Hur hÀmtar vi information?
Vadstena Buss AB samlar in upplysningar genom formulÀr pÄ vÄra webbsidor. Det Àr frivilligt att uppge denna information. Om du vÀljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade frÄn att ge dig tillgÄng till vissa produkter eller tjÀnster.

 

Exempel pÄ formulÀr:
KontaktformulÀr
Vid köp av produkter eller tjÀnster pÄ vÄra webbsidor
Vid anmÀlan att motta vÄra nyhetsbrev per e-post

 

ÄndamĂ„let med information som inhĂ€mtas
För att kunna ge tillgÄng till vÄra produkter och tjÀnster
För att kunna sÀnda relevant information
För att kunna ta kontakt och erbjuda vÄra produkter och tjÀnster

 

Vi upprÀttar profiler baserat pÄ bakgrunden av informationen som inhÀmtas, detta för att kunna erbjuda dig de mest relevanta produkterna och ge dig en god kundservice. Profilerna baseras pÄ den information som du frivilligt ger oss. Vi inhÀmtar ingen information frÄn tredje part.

 

Hur lagras informationen?
Information som inhÀmtats genom formulÀr pÄ vadstenabuss.se lagras i vÄrt CRM-system, som anvÀnds till automatiserad marknadsföring.

 

Samarbetspartner
Vadstena Buss AB anvÀnder ett flertal tjÀnster frÄn Google, bland annat för webbplatsstatistik och annonsering. DÀrför godkÀnns Àven Googles anvÀndarvillkor nÀr du godkÀnner de ovan specificerade anvÀndarvillkoren.

 

UtlÀmning av information till tredje part?
Personuppgifter delas inte ut till tredje part, men Vadstena Buss AB kan anvÀnda underleverantörer för att leverera hela eller delar av webbplatsen. SÄdana underleverantörer kan behandla personuppgifter Ä Vadstena Buss ABŽs vÀgnar.

 

RĂ€ttigheter
Som anvÀndare av Vadstena Buss ABŽs webbplats, vadstenabuss.se, har du rÀtt till att krÀva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan ocksÄ krÀva korrigeringar, begrÀnsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

 

NÀr behandlingen av personuppgifter Àr baserad pÄ samtycke, kan du nÀrsomhelst ta samtycket tillbaka.

 

Om du tror att Vadstena Buss AB inte har uppfyllt dina rÀttigheter enligt dataskyddsförordningen (GDPR), har du rÀtt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomÄl till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns pÄ: http://www.datainspektionen.se

 

Kontakt
Vadstena Buss AB, RĂ„dhustorget 2, 592 23 Vadstena
Tel: 0143-125 40
Skicka ett e-postmeddelande

Sociala medier

Följ oss pÄ sociala medier för senaste nytt.

Boka buss

Klicka hÀr för att boka buss hos oss.

HGL Buss

Bolag som ingÄr i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor