AFFÄRS-/GRUPPRESOR

Affärsresor

För våra affärsresenärer är vi tillgängliga dygnet runt, året runt. Det är en stor fördel när du snabbt behöver hjälp med att boka en ny resa eller boka om en rutt. Hos oss är varje affärsresenär en prioriterad kund.

Vi gör vårt yttersta för att alltid ta fram bästa möjliga reselösning och jämför vid varje tillfälle priser och tider, allt för att det ska passa dig optimalt och ta så lite av ditt fokus från affärerna som möjligt. Vid behov kan vi på mycket kort tid arrangera ett resepaket om du har flera olika destinationer att besöka.

Vår ambition är att ha en personlig kontakt med varje affärskund och snabbt lära oss vilka specifika krav och behov du har. Till exempel om du föredrar vissa flygbolag eller hotell, om du vill bo på ett rökfritt rum, kanske behöver en extra lång säng eller om du vill ha en hyrbil med automatlåda.

När Vadstena Buss är din affärsresebyrå kan du koncentrera dig på kärnverksamheten. Det sparar både tid och pengar. Till oss är du välkommen året runt, oavsett om du ska resa i tjänsten eller åka på semester med familjen.


Kontakta oss för mer information och bokningar!

Gruppresor

Mångårig erfarenhet

Vadstena Buss  har en mångårig erfarenhet av att arrangera skräddarsydda gruppresor för:
Företag, föreningar, församlingar, skolor m.m

Exempel på arrangemang:
–  konferensresor
–  teater/musikalresor
–  kryssningar
–  SPA-resor
–  mässresor
–  kickoff / ”teambuilding”
–  studieresor

Stort kunnande och rikt kontaktnät

Vi har ett stort kunnande med ett rikt kontaktnät som ger våra högklassiga arrangemang en stor bredd. Vår stora moderna busspark möjliggör arrangemang även för mycket stora grupper.
Vi är lyhörda för Era önskemål och hjälper naturligtvis till med goda tips och idéer för att Er resa ska bli den allra bästa.

Populära gruppresemål:
–  Sverige
– Österrike
– Italien
– Finland
– Lettland
– Estland
– Danmark

Kontaktpersoner

Kicchi Lindell
Tel: 0143- 125 42

kicchi@vadstenabuss.se

Katalog

Bläddra i vår katalog online.

 

Sociala medier

Följ oss på sociala medier för senaste nytt.

Boka buss

Klicka här för att boka buss hos oss.

HGL Buss

Bolag som ingår i koncernen HGL Buss AB:

Integritetspolicy | Samtycke Cookies | Användarvillkor